hoppträning

Igår fick jag skjuts till stallet, vilken lyx va? Det är så mycket kaos med pendeltågen så mamma hämtade mig i skolan. Så vi passade på att åka till Lillhästen i Stav och köpte på säckar lusern, en saltsten från himalayabergen, det finaste saltet tydligen. den fick såklart min ögonsten Rille! Calle fick godis, en sånhär Lik-it men äppelsmak. Får se idag i stallet och han har stått och slickat på den hela natten.
Hoppträning gick väldigt bra med båda hästarna. Rille, var tung i handen på framridningen konstigt nog, men ändå väldigt framåt och pigg. Vi hoppade inte högt alls idag eftersom vi hoppade så högt förra veckan, (140 cm) så vi gjorde lydnadsövningar och lite som omhopnningsvänger, kollade att hästarna lyssnade på oss. 


Rille var stark men väldigt lydig iaf, vi hade bra rytm och känsla! Jätteduktig var han, speciellt med "omhoppningssvängarna"
Calle var lite seg för skänkeln..ibland är han det och ibland inte. Vissa hoppträningar är han seg och vissa är han väldigt stark och bara drar iväg. Funderar på at börja med Krafft Aktiv nästa vecka. :) snart börjar ju tävlingsäsongen!

Fick även GBGhorseshow biljetter gratis av Karolina!! så sjukt snällt och hon är bara så gullig!

Kommentarer
Postat av: Karolina

Hej, har du fått biljetterna? :)

2010-02-06 @ 12:07:11
URL: http://karolinaorauni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

OBS! Godkänner INTE anonyma kommentarer!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback