dagens motion

Idag longerade jag Calle med gogue i ridhuset. Innan jag gick in i ridhuset gick vi på en mysig promenad på ca 20 min i vårsolen och det var superskönt trots att det blåste väldigt mycket på vissa ställen. Calle va väldigt pigg och tyckte det var skönt att få gå utan täcke och sola sig lite. Han uppskattade det väldigt mycket!
Sen gick jag in i ridhuset. Idag jobbade vi på övergångar och att han skulle lyssna på mig. han va superifn och jobbade väl igenom med hela kroppen och jobbade fint med ryggen! Övergångarna mellan skritt och trav satt som en smäck efter några övergångar men trav-galoppen var inte lika lätt. han har inte riktigt fattat att när jag säger "galopp" ska han galoppera och när jag använder långpisken fattar han ändå inte riktigt första gångerna så jag fick liksom springa lite mot honom och använda pisken i luften så han skulle fatta galopp. Efter några få gånger förstod han att det var galopp han skulle fatta. Han va lite busig och det blev några bockar och kickar, första gången har någonsin gör det! Tecken på att han mår bra och tycker livet är kul! Efter det tog vi en till liten prommis i solen.
Imorgon ska jag jogga/rida igenom honom lite lätt eftersom jag och Madde ska åka på kurs för Pontus Westergren på lördag, sover även över i stallet imorrn! Har aldrig tränat för Pontus så det blir kul! Blir kul att få hoppa lite mer bana (Linda Heed gör bara svåra men nyttiga övningar och på väldigt låg höjd) missförstå inte, hoppar aldrig högt på träning men har inte hoppat bana på ett tag så det blir kul om vi nu gör det för PW! Vad tycker ni som har ridit för honom? :)

Kommentarer
Postat av: sara

sv. Fyy inte kul! Vad hade hänt?

2011-03-24 @ 21:27:18
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: sara

sv. Men åh vad jobbigt och tråkigt :'(



Du kommer älska Pontus, han är bäst!

2011-03-25 @ 10:40:18
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Felicia

allt bra? :)

2011-03-25 @ 10:48:49
URL: http://musicinmyheaart.blogg.se/
Postat av: lovisa

find esign!

2011-03-25 @ 10:57:31
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: JULIA [ fotoblogg ]

Någon som har sett den nya filmen : hur många lingon finns det i världen som kan rekommendera den?:D

Ha en härlig dag ;)

2011-03-25 @ 11:40:32
URL: http://photojulia.webblogg.se/
Postat av: emilia

Vilken härlig blogg du har!



tack för alla fina bilder!



Vilka klasser tävlar du? Åker du utomalnds ngt?

2011-03-25 @ 11:45:42
URL: http://espot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

OBS! Godkänner INTE anonyma kommentarer!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback